پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ٣١ اردیبهشت ١۴٠٣) | بارش مجدد باران از فردا فعالیت دانشگاه‌های سراسر کشور همچنان ادامه دارد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویری از انتقال پیکر شهدای حاضر در بالگرد حامل رئیس جمهور تمامی امتحانات نهایی دانش آموزان امروز برگزار خواهد شد(۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) کار شناسایی پهپاد ترکیه‌ای ‌‌در منطقه سقوط بالگرد با مشکل مواجه شد‌  اطلاعیه شماره ۴ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر قاتل بی رحم پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد بازداشت شد همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند
سرخط خبرها

آیا مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تأثیر دارند؟

  • کد خبر: ۵۳۰۱۶
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۸
آیا مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تأثیر دارند؟
سازمان بهداشت جهانی در وبینار مشترک با سازمان جهانی غذا و داروی سازمان ملل به بررسی احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پرداختند.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماری‌های مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی، گفت: احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته‌بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی‌تواند دلیلی برای محدودیت‌های تجاری باشد.

هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی بیان کرد: بسیار مهم است که کووید ۱۹ امنیت غذایی را تهدید نکند، من می‌خواهم بر این نکته تأکید کنم.

به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو، بیان کرد: هر بار که ویروس جابه‌جا می‌شود، به‌عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح و سپس به یک محصول یا بسته می‌رسد، غلظت آن کاهش می‌یابد؛ بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقبا به عفونت منجر شود.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->